SANITAIR

Bij Tegel en Onderhoudsbedrijf Hoegen bent u op het goede adres voor sanitairwerkzaamheden. Is bijvoorbeeld uw badkamer toe aan een grondige metamorfose? Dit is helaas geen kleine klus. Vaak neemt dit veel tijd in beslag en kost het daarnaast veel onderzoek. Wat wilt u? Hoe gaat u het inrichten? Voor welke stijl gaat u? Kan ik het zelf of heb ik hulp nodig? Dit laatste is vaak wel het geval. Het is een grote verbouwing waarbij veel kennis en ervaring een vereiste is.

Tegel en onderhoudsbedrijf Hoegen kan de zorg van het vernieuwen van uw badkamer of het aanleggen van een nieuwe badkamer opnemen. Of het nou om een overzichtelijke tekening gaat, of het (af)monteren van een nieuwe badkamer, wij zijn graag tot u dienst! Om alle last van de schouders te nemen, kunnen wij ook de zorg voor het sanitair en de tegels van uw badkamer op ons nemen.

Sanitair verbouwing
Het verbouwen van sanitair, zoals de badkamer gaat vaak in een bepaalde volgorde. Wanneer dit niet wordt gedaan, is er geen beginnen aan. Door een bepaalde volgorde in te lassen, heeft u een goed beeld van van het verloop van de verbouwing. Zo bent u bijvoorbeeld ook voorbereid wanneer u thuis niet naar het toilet kan, of kan douchen. Het begint allemaal met het slopen van het oude sanitair. Hierna zullen de leidingen worden gelegd samen met de elektra. De tegels worden daarna geplaatst en gevoegd. Als laatst zullen de sanitaire voorzieningen worden geplaatst en de verlichting worden aangesloten.

Heldere tarieven
Bij tegel en onderhoudsbedrijf Hoegen krijgt u naast een gespecialiseerde tegelzetter in Zoetermeer en omstreken, van te voren een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet voor welke kosten u te wachten staat. Op deze manier kom u achteraf niet voor verassingen te staan. Een goede communicatie over de kosten helpt altijd om teleurstellingen tegen te gaan.

Bij Tegel en Onderhoudsbedrijf Hoegen zit u altijd goed wanneer u een tegelzetter in Zoetermeer en omgeving nodig hebt voor uw woning of bedrijfspand!

Start typing and press Enter to search